Skip to content
Voor een dubbeltje op de eerste rang

Welkom in 2018! Een nieuw jaar met nieuwe markten die op jou wachten!

Het nieuwe jaar is begonnen. Een nieuw jaar vol met nieuwe kansen. Het is tijd om nieuwe stappen te zetten. Iedereen roept dat de markt aan het veranderen is. Dat is goed om te horen, maar wat ga jij daar als ondernemer mee doen? Dat bepaalt jouw succes in 2018.

De BusinessFabriek wil jou helpen om een vliegende start te maken in het nieuwe jaar. Daarom bieden wij jou impact coaching voor een (Bitcoin) dubbeltje! Daarin gaan we intensief met jou en jouw bedrijf aan de slag. En jij bepaalt hoe je jouw impact coaching inzet.

Bootcamp dag

Een Bootcamp dag is een dag met duidelijke doelen en de nodige tijdsdruk. Natuurlijk beginnen we zo’n dag vroeg. Naar aanleiding van een voorbespreking is er al een duidelijk idee van een aantal doelen voor de dag. Samen gaan we die op de Bootcamp dag waarmaken. Tijdens de dag zijn er creatieve opdrachten die je aan het denken zetten, maar ook uitvoerende opdrachten waardoor je al direct praktische stappen vooruit zet. We eindigen de dag met een samenvatting van alle behaalde doelen en met een concrete strategie die je de komende maanden uit kunt voeren om je einddoel te behalen.

Een Bootcamp dag werkt het beste met een team. Zo kun je met elkaar grotere stappen maken dan alleen. Jij beslist wie er in je team zitten. Natuurlijk kunnen we dat samen van te voren doornemen.

clock 2999997_1920

Vier maanden

Wil jij concrete stappen zetten en daar gaandeweg over sparren? Dan hebben we voor jou de vier maanden impact coaching. Daarbij stellen we aan het begin samen de doelen vast die jij wilt bereiken. Op basis daarvan zetten we een traject uit met een aantal mijlpalen die we duidelijk benoemen en een aantal afspraken. Tijdens de afspraken krijg je concrete coaching om je mijlpalen te behalen en met sprongen vooruit te kunnen.

samen-aan-tafel

Onze belofte

Bij de BusinessFabriek hebben we twee principes waar we altijd aan vasthouden:

  • Al onze coaching draait om jouw bedrijf en jouw succes
  • Wij proberen onszelf altijd overbodig te maken

In de praktijk betekent dit, dat wij jou keuzes kunnen geven, maar dat jij de knoop doorhakt. Natuurlijk helpen we je met visie, ondersteuning, kennis en achtergronden. Het betekent ook dat, als wij methodes gebruiken om jou verder te helpen, jij die methodes ook zelf onder de knie krijgt. Wij houden van keuzevrijheid, niet van afhankelijkheid. Als jij voor ons kiest, dan helpen wij jou om door te pakken.

Onze tools Iedereen heeft gereedschap nodig, dit is dat van ons:

Lean Canvas

Lean Canvas

Het lean canvas komt uit de wereld van de internet startups. Het richt zich op het vinden van die ene unieke propositie (hoe jij het probleem van jouw klant oplost) waar jouw markt op wacht. Ook al ben je geen startup, dan kun je het lean canvas nog steeds uitstekend inzetten voor innovatie in jouw bedrijf. Het helpt je namelijk op een andere manier naar jouw markt en jouw producten te kijken. Hierdoor zie je mogelijkheden die er eerder niet leken te zijn.

Experiment board

Experiment board

Experiment boards zijn de makkelijkste manier om met je idee de markt op te gaan, zonder dat je product al volledig uitontwikkeld is. Door direct al je gedachten op de markt te testen, kom je er achter of je product of dienst beantwoord aan de behoeften van je klant. Dit kun je ook gebruiken voor bestaande producten of diensten, om te testen of een andere manier van verkopen of inzetten een beter resultaat oplevert voor jou en je klanten.

Value Map

Value Map

Value maps helpen je om duidelijk in kaart te brengen wat jouw product een klant biedt. Door value maps te maken, laten we duidelijker zien wat de voor- en nadelen zijn van jouw oplossing voor jouw klant. Op deze manier kun je sneller zien waar de match zit tussen jouw product of propositie en de wensen van de klant, die we in het customer profile beschrijven.

Customer Profile

Customer Profile

In customer profiles beschrijven we een specifiek segment van jouw doelgroep. Daarbij gaan we in op allerlei factoren die invloed hebben op de koopbeslissing van dat segment van jouw doelgroep. Door dit profiel te combineren met een value map, kunnen we een duidelijk beeld krijgen van de manier waarop jouw product of propositie past bij dat segment van jouw doelgroep.

Waaruit bestaat impact coaching? Waar kun je (onderandere) gebruik van maken?

Afspraak

Persoonlijk contact is belangrijk om stappen te zetten. Een afspraak duurt een uur. In die tijd lopen we alles samen door en dagen we je uit nieuwe stappen te zetten. Zo ga je met nieuwe inzichten weer aan het werk.

Ondernemingsplan

Aan de hand van het Lean Canvas maak je een duidelijk overzicht van jouw product en bedrijf. Dit geeft praktische handvatten voor wat jij wilt bereiken. Op basis hiervan helpen we je ook aan jouw businessplan.

Verdienmodel

Ik geef jou een product, dan geef jij mij geld. Vaak zijn er betere manieren om omzet te genereren. Samen kijken we naar de mogelijkheden om op andere manieren geld te verdienen met jouw bedrijf. Dat levert vaak meer op.

Telefonische support

Soms moet je even iemand kunnen bellen. Snel een antwoord krijgen op een vraag, is soms van essentieel belang om door te kunnen gaan. Daarom zijn wij gewoon voor jou bereikbaar. Eventueel ook buiten kantooruren.

Doelgroepen

Als je weet wie je doelgroep is, dan verkoop je sneller, meer en beter. Samen stellen wij een doelgroep analyse op voor jouw product, inclusief persona’s, waardoor jij jouw product beter aan de man kunt brengen.

Markt tests

Om zo snel en effectief mogelijk de markt op te gaan, is het belangrijk dat je weet of de markt jouw product wil hebben. Samen gaan we aan de slag met laagdrempelige tests, waardoor je direct weet of klanten jouw nieuwe product kopen.

Email support

Als je vragen hebt, dan kun je ons altijd mailen. Wij bekijken je mail en geven je een praktisch antwoord. Zo kun je de kennis van de BusinessFabriek direct inzetten voor jouw stappen.

Kanalen

Kanalen zijn belangrijk voor jouw bedrijf. Via welke kanalen breng je je product naar je klant? Welke kanalen gebruik je om te communiceren met je huidige en potentiële klanten? Vragen waar de klantanalyse antwoord op geeft.

Jouw inbreng

Jouw inbreng is cruciaal in alles dat de BusinessFabriek doet. Het is en blijft jouw bedrijf, dus is jouw visie en jouw inzet nodig om alles wat wij bespreken tot een succes te maken.

Nu starten?

Wil het nieuwe jaar goed beginnen? Begin 2018 dan met een vliegende start. Vul  hieronder je naam, telefoonnummer of email adres in, dan bellen of mailen we jou voor onze eerste afspraak!

    Als je op verzenden klikt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je zit nog nergens aan vast. We kijken samen wat jouw doelen kunnen zijn en maken dan verdere afspraken.

    (Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW en kunnen ook in Euro’s worden betaald.)