Skip to content

Starters

Als starter heb jij een nieuw idee voor een nieuwe onderneming. Dat idee moet nu werkelijkheid gaan worden. Om dat voor elkaar te krijgen, moet er veel gebeuren. De BusinessFabriek heeft al met veel starters dat traject gelopen. De vertaling van jouw ideeën naar een businessplan, maar ook naar praktische structuren waarmee jij direct aan de gang kunt.

Als ondernemer ben jij uniek. Jij hebt unieke ideeën. Jij bent met niemand te vergelijken. Als start met een team, dan geldt dat des te meer. Wij snappen dat. We hebben de ervaring dat juist die unieke dingen jou een succesvol ondernemer maken. Dat zijn factoren die niet te kopiëren zijn. Daar kun jij op bouwen.

Dat betekent ook, dat een traject bij de BusinessFabriek nooit een standaard verloop kent. Natuurlijk gebruiken we bewezen methodieken, maar die passen we altijd aan aan jouw situatie. Dat geldt ook voor de volgorde en de inhoud. Want soms is het beter om bij C te beginnen en dan K, L en P te behandelen. Op die manier zetten we precies die stappen die bij jouw bedrijf passen op het moment dat ze voor jou relevant zijn.

De BusinessFabriek wil er zijn voor starters. Daarom hebben wij speciaal voor starters drie pakketten samengesteld. Zo kun je de ondersteuning in huis halen die je nodig hebt en weet je altijd waar je aan toe bent.

De pakketten van de BusinessFabriek bestaan uit een aantal onderdelen. Hieronder leggen we kort uit waar deze onderdelen voor staan. Natuurlijk ben je vrij om jouw pakket per maand aan te passen. Vaak zullen we je ook adviseren wat daarin je beste keuze is. Jouw voortgang en jouw succes zijn daarin voor ons altijd leidend. Sommige van onze klanten hebben aan twee maanden intensieve ondersteuning genoeg. Anderen hebben het nodig om langer samen onderweg te zijn. Het is ook mogelijk om de zekerheid in te kopen dat wij er 12 maanden voor jou zijn als mede-ondernemers. Vraag ons naar onze speciale jaartarieven. In overleg kunnen we ook van de pakketten afwijken, als jou dat de flexibiliteit geeft die je als ondernemer nodig hebt.

Afspraak

Persoonlijk contact is belangrijk om stappen te zetten. Een afspraak duurt een uur. In die tijd lopen we alles samen door en dagen we je uit nieuwe stappen te zetten. Zo ga je met nieuwe inzichten weer aan het werk.

Ondernemingsplan

Aan de hand van het Lean Canvas maak je een duidelijk overzicht van jouw product en bedrijf. Dit geeft praktische handvatten voor wat jij wilt bereiken. Op basis hiervan helpen we je ook aan jouw businessplan.

Verdienmodel

Ik geef jou een product, dan geef jij mij geld. Vaak zijn er betere manieren om omzet te genereren. Samen kijken we naar de mogelijkheden om op andere manieren geld te verdienen met jouw bedrijf. Dat levert vaak meer op.

Telefonische support

Soms moet je even iemand kunnen bellen. Snel een antwoord krijgen op een vraag, is soms van essentieel belang om door te kunnen gaan. Daarom zijn wij gewoon voor jou bereikbaar. Eventueel ook buiten kantooruren.

Doelgroepen

Als je weet wie je doelgroep is, dan verkoop je sneller, meer en beter. Samen stellen wij een doelgroep analyse op voor jouw product, inclusief persona’s, waardoor jij jouw product beter aan de man kunt brengen.

Markt tests

Om zo snel en effectief mogelijk de markt op te gaan, is het belangrijk dat je weet of de markt jouw product wil hebben. Samen gaan we aan de slag met laagdrempelige tests, waardoor je direct weet of klanten jouw nieuwe product kopen.

Email support

Als je vragen hebt, dan kun je ons altijd mailen. Wij bekijken je mail en geven je een praktisch antwoord. Zo kun je de kennis van de BusinessFabriek direct inzetten voor jouw stappen.

Kanalen

Kanalen zijn belangrijk voor jouw bedrijf. Via welke kanalen breng je je product naar je klant? Welke kanalen gebruik je om te communiceren met je huidige en potentiële klanten? Vragen waar de klantanalyse antwoord op geeft.

Jouw inbreng

Jouw inbreng is cruciaal in alles dat de BusinessFabriek doet. Het is en blijft jouw bedrijf, dus is jouw visie en jouw inzet nodig om alles wat wij bespreken tot een succes te maken.

Nu starten?

Wil jij jouw markt veroveren met jouw nieuwe bedrijf? Vul dan hieronder je naam, telefoonnummer of email adres in, zodat wij jou uit kunnen leggen hoe de BusinessFabriek jou verder brengt.

    (Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.)