Skip to content

Storm Ahead!

Je wilt in een keer een paar grote stappen zetten. Gewoon een dag apart zetten om er vol tegenaan te gaan. Je wilt knopen doorhakken, keuzes maken en een nieuwe koers uitzetten om meer uit jouw bedrijf te halen. Dat is de Storm Ahead! dag van de BusinessFabriek. Eigenlijk bestaat de Storm Ahead! dag uit drie delen:

 

Voorbereiding

Je komt natuurlijk nooit onbeslagen ten ijs. Zo geldt dat ook voor een Storm Ahead! dag. Om de dag succesvol te maken, moeten we die wel goed voorbereiden. Zowel vanuit de BusinessFabriek als vanuit jouw bedrijf. Daarom beginnen we met een kennismakingsgesprek. We praten met je over je bedrijf, je doelen en je mogelijkheden. Op basis van deze informatie vragen we je een aantal dingen voor te bereiden voor de dag. Welke dingen dat zijn, dat kunnen we nooit van te voren zeggen. Dat is voor iedere ondernemer en voor elk bedrijf anders. Maar het zijn altijd dingen die er voor zorgen dat je zelf al nadenkt over je mogelijkheden voordat we bij elkaar zitten.

Storm Ahead!

Tijdens de dag vragen we je volledige inzet. Je prioriteit ligt volledig bij de toekomst en de nieuwe koers voor jouw bedrijf. We wisselen gesprekken af met korte pakkende presentaties en vragen die je aan het denken zetten. Tijdens de Storm Ahead! dag sta je als ondernemer niet alleen. We vragen je om de sleutelpersonen uit jouw bedrijf mee te nemen, zodat jullie er direct samen de schouders onder kunnen zetten. Eventueel nodigen we experts uit, die meedenken op bepaalde momenten in het proces. Zo weet je zeker dat de kennis die je nodig hebt, tijdens de dag ook aanwezig is.

Een Storm Ahead! dag houden we niet bij jou op kantoor. Daar kiezen we een inspirerende locatie voor. Die bepalen wij natuurlijk altijd in overleg, maar we kiezen hem wel zo, dat er dingen zijn die je aan het denken zetten.

Aan de slag

Na de Storm Ahead! dag zit je vol nieuwe ideeën en heb je een nieuwe koers uitgezet. We zorgen ervoor dat die koers praktisch is en dat je hem direct toe kunt passen. Natuurlijk houden we nog even een oogje in het zeil en kun je altijd bij ons terugkomen met vragen. Zo zorgen we ervoor dat je met de Storm Ahead! niet alleen een goede inspirerende dag hebt gehad, maar dat het ook echt een fundering is waar je je nieuwe koers op kunt bouwen.

Meer weten?

Als u dit formulier invult, dan nemen wij contact met u op.

[form form-6]